Paketlösningar

Vi erbjuder olika typer av paket året om. För såväl privatpersoner som företag. Vi kan självklart även göra unika paketlösningar, hör av er till oss så hjälper vi er på bästa sätt.

Frukost med ett leende

Skärgårdshotellet ❤️ Skafferiet

Äntligen kan du boka paket med vår nyöppnade pärla, Skafferiet. Här avnjuter ni en trerätters-meny med fantastiskt utsikt, precis vid kajen i Hönö Klåva. Här hittar du fantastisk mat på säsongens råvaror som passar hela familjen.

Skärgårdshotellet  frukost fönster

Sköna söndag - Brunch

Njut av restaurang Skafferiets brunch i lugn och ro innan ni får nyckeln till ert rum. Därefter kan ni chilla på ert rum eller varför inte se vad Hönö Klåva har att erbjuda med dess mysiga butiker, eller varför inte en härlig promenad längs klipporna. 

Upptäck Hönö - 2 nätter 

Hönö har mycket att erbjuda, tillbringa två nätter hos oss och utforska öarnas utbud. Gör en båtutflykt, cykla till nordöarna, vandra i Ersdalen, fiska skaldjur med tinor, eller bara koppla av och njut av god mat och enastående utsikt.

I paketet ingår två middagar, första kvällen äter ni en tre-rättersmiddag i vår nyöppnade restaurang Skafferiet. Och andra kvällen serveras en skaldjurstallrik hos vår granne Restaurang Tullhuset kl 19.30.

Fira Hösten - Hummerinspirerad middag på Hönö

Fira Hösten med övernattning och Hummerinspirerad middag på Hönö!

I höst erbjuder vi ett paket med Tullhuset Restaurang på Hönö Klåva. Erbjudandet gäller utvalda dagar på logi, 3-rätters supé med smak av höst och hummer samt frukost; pris från 1295:- Ni checkar in på eftermiddagen och njuter av ledigheten innan middagen väntar hos våra grannar på Tullhuset. Efter en skön natts sömn och frukost har ni hela dagen på er att promenera i bergen, shoppa i Hönö Klåvas mysiga butiker och kanske ta en fika eller lunch på Hönö Klåva innan ni beger er hemåt med nya minnen i bagaget.

Boka via skargardshotellethono.se Sittning kl 19.00 på Tullhuset

 

 

Tullhusets fisk & skaldjursjulbord

Vår goda granne Tullhuset firar julen med ett renodlat fisk- och skaldjurstema där kockarna bjuder på stor kreativitet och nyskapande. Här finns varken skinka eller köttbullar. Buffén dignar istället av havets läckerheter tillsammans med några vegetariska rätter och ett ansenligt dessertbord. Varje år presenteras något nytt och spännande, men hummersoppa och äggost är stående favoriter.

Förläng julbordsupplevelsen med övernattning så får ni njuta mer av Hönö. Somna i våra sköna sängar och vakna upp till en god frukost med utsikt över Långholmen och Fotö.

Sittning klockan 19 alla veckodagar med undantag för söndag, då serveras det klockan 18.00.

 

 

Tullhusets Vingapaket

Upplev skärgården. Tillsammans med Restaurang Tullhuset erbjuder vi ett paket med logi, frukost, en 3-rätters Vingameny och kaffe, bara ett stenkast bort på kajen.

Fredag & lördag middag kl 19.30
Måndag- Torsdag middag kl 18.00

 

 

Höstmys med keramikkurs 

Ta fram din kreativa sida i vårt höstpaket i skärgården med keramikkurs.
Emelie på Mli Ceramics kommer guida dig i att skapa fina ting i sin sjöbod i hamnen på Hönö.

Checka in på hotellet för att sedan ta en kort promenad bort till sjöboden där keramikkursen väntar. 
Med dig från hotellets restaurang får du en picknickkorg med godsaker som ni äter i en paus. 

Tid för kursen är 18-21

Bilder från kermikkurs: Fotograf Stina Gränfors

Karins smultronställe – cykeltur

Mina allra bästa smultronställen längs vägen och på Hälsö har jag märkt ut till er. Bästa stället för ett dopp i det blå och vart du njuter bäst av din picknickkorg. 

Picknickkorgen innehåller en macka med Skärgårdshotellets räkröra, något sött, kaffe och vatten. 

Rebeccas smultronställe - klippor

Njut av en promenad längs med klipporna, jag har märkt ut bästa platsen för bad och vart du kan njuta av din picknickkorg. 

Kram Rebecca

Hönö Klåva paket - 1 natt

Ett dygn på Hönö inklusive trerätters middag, frukostbuffé samt del i dubbelrum.

Checka in från kl15.00 och koppla av på hotellrummet, ta en shoppingrunda eller kanske en skön promenad på klipporna vid havet. På kvällen serveras en god tre-rätters middag hos oss eller någon av våra goda grannar på Lilling Cottage. Somna gott i en skön säng och vakna upp till den trevliga frukostbuffén. Efter frukost har ni hela dagen på er att utforska vad Hönö har att erbjuda.