Paketlösningar

Vi erbjuder olika typer av paket året om. För såväl privatpersoner som företag. Vi kan självklart även göra unika paketlösningar, hör av er till oss så hjälper vi er på bästa sätt.

 

HÖNÖ KLÅVA-PAKET - 1 natt

Från SEK 1 390 SEK per gäst

Ett dygn på Hönö inklusive trerätters middag, frukostbuffé samt del i dubbelrum.

Checka in från kl.15.00 och koppla av på hotellrummet, ta en shoppingrunda eller kanske en skön promenad på klipporna vid havet. På kvällen serveras en god tre-rätters middag hos oss våra goda grannar på Lilling Cottage. Somna gott i en skön säng och vakna upp till den trevliga frukostbuffén. Efter frukost har ni hela dagen på er att utforska vad Hönö har att erbjuda.

 

UPPTÄCK HÖNÖ - 2 nätter

Från SEK 1 815 SEK per gäst

Hönö har mycket att erbjuda, tillbringa två nätter hos oss och utforska öarnas utbud. Gör en båtutflykt, cykla till nordöarna, vandra i Ersdalen, fiska skaldjur med tinor, eller bara koppla av och njut av god mat och enastående utsikt.

Spendera en riktigt härlig helg i Göteborgs skärgård hos oss på Skärgårdshotellet Hönö i Klåva hamn. Första dagen börjar med incheckning efter kl.15.00, koppla av på rummet, ta en promenad i hamnen eller varför inte kika i de mysiga affärerna. På kvällen äter ni en tre-rätters hos vår närmsta granne Lilling Cottage. 

Efter frukost andra dagen har ni god tid på er att utforska vad Hönö har att erbjuda, vi hjälper er att boka båttur, cykel eller ger tips på vandringsleder. På kvällen kl.18.30 äter ni hos vår andra goda granne Restaurang Tullhuset, välj mellan trerätters Klåva-meny eller skaldjursplatå. Sista dagen checkar ni ut kl. 11.00 efter en lång god frukost.